Vervangend vervoer

Vervangend vervoer bij automotions tigchelaar

Wanneer uw auto in onze werkplaats is voor onderhoud of voor reparatie wilt u natuurlijk wel graag mobiel blijven. Om u mobiel te houden hebben wij diverse mogelijkheden voor vervangend vervoer.

  • Gratis leenfiets
  • Gratis klantentaxi
  • Haal- en brengservice auto
  • Vervangende auto

Gratis leenfiets:
Op iedere vestiging hebben wij leenfietsen staan die u gratis mag gebruiken. Dit is natuurlijk erg praktisch wanneer u in de buurt woont.

Gratis klantentaxi:
Wanneer uw auto hier staat kunt u gebruik maken van onze gratis klantenaxi. Een medewerker brengt u naar uw bestemming indien deze binnen een kwartier van de vestiging ligt en komt u daarna op de afgesproken tijd weer ophalen.

Haal- en brengservice:
Met onze haal- en brengservice komen wij uw auto ophalen op een afgesproken plaats, op voorwaarde dat deze locatie valt binnen het werkgebied van het betreffende merk. Na bezoek aan de werkplaats wordt de auto weer netjes bij u teruggebracht. De kosten voor deze service bedraagt €19,95.

Vervangende auto:
Even zonder auto zitten is heel vervelend en dat begrijpen wij maar al te goed. Om u te voorzien hebben wij deze vervangende auto's tegen geringe kosten voor u beschikbaar:

Categorie A: €31,- per dag
Categorie B:
€42,- per dag
Categorie C:
€48,- per dag
Categorie D:
€62,- per dag
Categorie G:
€86,- per dag

Bedrijfswagenprijzen zijn op aanvraag.

Advies:
Wij raden u aan om uw keuze voor vervangend vervoer aan te geven wanneer u een werkplaatsafspraakt maakt. Zo bent u er zeker van dat er vervangend vervoer voor u klaarstaat!

Vragen:
Neem dan contact op via 088-8442414 of mail naar klantencontact@tigchelaar.nl.
  • Direct contact?

Tigchelaar Groep
Voor de vijftigste verjaardag van de legendarische film 'Bullit' heeft Ford de derde generatie van de speciale... fb.me/8WEVAmX7n
4 dagen geleden