Onderhoud Ford

Onderhoud vanaf €99,-

Werkplaats
Onderhoudscheck

Wat en waarom een onderhoudsbeurt?
Een beurt of onderhoudsbeurt bij voertuigen is een controle op gebreken, tegelijk met een (preventieve) vervanging van onderdelen en vloeistoffen (olie). Om te blijven rijden heeft een auto zo nu en dan een onderhoudsbeurt nodig. In vaktermen wordt dit de grote of kleine beurt genoemd. Een grote beurt wordt meestal elke 20.000 km uitgevoerd. Tussendoor, dus na 10.000 km wordt vaak een kleine beurt gegeven. Juist doordat moderne auto's veel meer elektronica bevatten, is het niveau van auto-onderhoud verschoven van eenvoudig mechanisch werk naar meer complex high tech onderhoud. Hierdoor worden ook hogere eisen gesteld aan het opleidingsniveau en competenties van automonteurs.

Waarom naar Tigchelaar?
Onze werkplaats behoort tot de allermodernste en is ingericht volgens de laatste technische maatstaven en voorschriften op milieugebied, in diverse vakbladen is er al over geschreven. Om onderhoud en reparatie aan uw auto zo efficiënt mogelijk te kunnen uitvoeren zijn de monteurs zeer uitgebreid getraind aan de Ford Academy en wordt steeds opnieuw geïnvesteerd in de meest moderne diagnose-apparatuur. Een van de speciale afdelingen van de werkplaats is onze Rapid Service (klaar-terwijl-u-wacht zonder afspraak vooraf). Een nieuw concept is het Service Advies Centrum. Hier bepalen we samen met de klant wat er aan de auto gedaan moet worden, waarom en wat het gaat kosten. Dat verschaft u direct duidelijkheid. Uiteraard vinden in de werkplaats ook alle overige werkzaamheden plaats, zoals inbouw van LPG-installaties, airco's, accessoires, autotelefoons en audio-apparatuur. Informatie over vervangend vervoer is verkrijgbaar bij de receptie.

Klik hier om meteen een afspraak te maken voor een onderhoudsbeurt voor uw auto.

  • Werkplaats planner

Tigchelaar Groep
Voor de vijftigste verjaardag van de legendarische film 'Bullit' heeft Ford de derde generatie van de speciale... fb.me/8WEVAmX7n
4 dagen geleden