Ford Rent

Welkom bij Ford Rent!

Bij Tigchelaar kunt u reserveren op vertoon van een geldig rijbewijs en identiteitsbewijs. De borg van €250,- en het verwachte huurbedrag moeten vóór u wegrijdt zijn voldaan; met pinpas, contant of met een creditcard.

Altijd goed verzekerd:
Onze huurauto's zijn standaard allrisk verzekerd en alle inzittenden, tot het wettelijk maximale aantal voor het gehuurde type, zijn meeverzekerd. Het eigen risico bedraagt standaard €500,- per niet-verhaalbaar schadegeval. Het standaard eigen risico is voor personenauto's te verlagen naar €150,- en is voor bedrijfswagens te verlagen naar €250,- voor €5,- per dag, met een maximum van €100,- per maand. Wanneer u jonger dan 21 jaar bent of u heeft korter dan 1 jaar uw rijbewijs dan is het standaard eigen risico te verlagen naar €300,- voor €5,- per dag.

Over de grens:
Met een Ford huurauto naar het buitenland? Geef het vooraf aan ons door en u krijgt naast het originele kentekenbewijs ook een groene kaart, die u nodig kunt hebben bij calamiteiten in het buitenland. Bij pech onderweg kunt u altijd een beroep doen op Ford Assistance. Één telefoontje en hulp is onderweg. Een geruststellend idee!

Direct reserveren?
Heeft u vragen, of heeft u direct een auto nodig? Bel ons op 076-5281400 of kom langs in de showroom. Wij informeren u dan uitgebreid over de mogelijkheden. U kunt ook even een kijkje nemen op de officiele Ford website: klik hier.

Waarom kiezen voor Ford Rent:

 • Keuze uit alle Ford modellen
 • Scherpe tarieven
 • Ook voor bedrijfswagens
 • Standaard allriskverzekering en inzittendenverzekering
 • Bij pech onderweg kunt u altijd een beroep doen op Ford Assistance
 • Huren van kinderzitjes, allesdragers, sneeuwkettingen, skiboxen en meer
 • BOVAG huurvoorwaarden van toepassing  Tigchelaar Groep
  Op de IAA te Frankfurt, die loopt van 14 tot en met 24 september, mag Ford natuurlijk niet ontbreken. Naast dat... fb.me/7aRAVpoXS
  6 dagen geleden