Merken


Ford en Ford Bedrijfswagens, daar zijn wij bij automotions Tigchelaar vreselijk trots op om te mogen vertegenwoordigen. Dit maakt onze dienstverlening heel specifiek en zorgt voor uitermate hoge kwaliteit, professionaliteit en ervaring. Namelijk al 64jaar Ford en 102 jaar Tigchelaar!

Automotions Tigchelaar doet meer voor u! Dat is de belofte en die maken we onder meer waar door het brede pallet aan producten en diensten, zo is er voor ieder wat wils. Van betaalbare occasions, tot luxe uitgevoerde sportauto’s.

Specifiek voor de zakelijke markt staat ons team van Tigchelaar Transit Centrum Breda voor u klaar. Daar treft u het merk Ford Bedrijfswagens, dit maakt het totaal aanbod en de dienstverleningen van Automotions Tigchelaar compleet.

Ford en Ford Bedrijfswagens vereist zijn eigen expertise voor zowel de monteurs in de werkplaats als onze verkoopadviseurs in de showrooms. Daarom hebben beide ook een eigen locatie en plek in onze organisatie. Op deze manier garanderen we ook de kwaliteit en expertise die u mag verwachten van de merkdealer. Kwaliteit in dienstverlening en product aanbod staan bij ons op 1, naast het even zo belangrijke klantentevredenheid!

  • Direct contact?

Tigchelaar Groep
Voor de vijftigste verjaardag van de legendarische film 'Bullit' heeft Ford de derde generatie van de speciale... fb.me/8WEVAmX7n
4 dagen geleden